Підтримка профосвіти сприятиме вирішенню проблем зайнятості – Гройсман

Підтримка профосвіти сприятиме вирішенню проблем зайнятості – Гройсман

Укрінформ
Підтримка системи професійно-технічної освіти в контексті загального зростання економіки сприятиме вирішенню проблем зайнятості, задоволенню потреби промисловості у кваліфікованих кадрах, а також формуванню середнього класу в Україні.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи у Немирівському професійному ліцеї, що на Вінниччині, повідомляє Урядовий портал.

"Наше завдання - це концентрація над створенням умов ведення бізнесу, створення додаткових робочих місць. І тут своє місце займає підготовка професійних кадрів. Питання зайнятості, достойної оплати праці мають надзвичайно важливе значення. Гідний рівень доходів – основа існування середнього класу. Для мене середній клас - це вчитель, лікар, фермер, кваліфікований робітник, підприємець», - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман: Умови для становлення середнього класу потрібно створити у наступні 5 років

Немирівський професійний ліцей - це один із 745 закладів профтехосвіти, які нині працюють в Україні. Глава уряду відвідав у ньому навчальний центр ліцею, який коштом субвенції з державного бюджету та коштом обласного бюджету розвитку оснащено сучасними тренажерами та верстатами для навчання зварювальників, плиточників тощо. У ліцеї навчаються 347 учнів з усієї області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-