Нафта дорожчає на тлі намагань США стримати торгові конфлікти

Нафта дорожчає на тлі намагань США стримати торгові конфлікти

Укрінформ
Ціни на нафту виросли в п'ятницю більш ніж на 1%, відсунувшись від п'ятимісячних мінімумів, досягнутих раніше цього тижня. 

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com .

Вартість серпневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становила $ 62,52 за барель, що на $ 0,85 (1,38%) вище за рівень закриття попередньої сесії.

Ф'ючерс на нафту WTI на липень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) подорожчав на $ 0,68 (1,29%) - до $ 53,27 за барель.

Нафта подорожчала вчора на сигналах про те, що США намагаються стримати торгові конфлікти. Підтримку ринку ближче до кінця сесії в четвер надала інформація, що з'явилася в ЗМІ, про те, що США можуть відкласти плановане введення 5-відсоткового мита для всіх товарів, які надходять з Мексики.

"Нафтовий ринок відновлюється на чутках про можливу відстрочку введення мит на мексиканські товари. Це послаблює побоювання, пов'язані з можливістю падіння попиту на нафту", - зазначає аналітик Price Futures Group Філ Флінн.

Незважаючи на дводенний відскік, Brent може завершити тиждень 3-відсотковим зниженням. Для WTI цей показник становитиме 0,4%.

Читайте також: Газ для українців може подешевшати. Гривень на 900

Станом на 09:15 за київським часом, ціна на на нафту марки Brent встановлена на рівні 62,41 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 62,22 долара за барель, що на 55 центів вище за рівень закриття торгів ($ 61,67).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-