Розпуск Ради може вплинути на співпрацю з МВФ – міністр

Розпуск Ради може вплинути на співпрацю з МВФ – міністр

Укрінформ
Рішення президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради може вплинути на співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко під час Форуму Реанімаційного пакета реформ 22 травня в Києві, передає "Радіо Свобода".

Він уточнив при цьому, що місія МВФ все ще працює в Україні.

Місія Міжнародного валютного фонду розпочала роботу в Україні 21 травня. Представник МВФ в Україні Йоста Люнгман заявляв, що місія перебуватиме в Україні два тижні й оцінюватиме виконання поточної програми співпраці з фондом.

Читайте також: МВФ відправить оціночну місію в Україну впродовж наступних тижнів

Вранці 22 травня ЗМІ писали, що місія МВФ «сьогодні чи завтра повертається до Вашингтона» у зв’язку з рішенням розпустити парламент та через певні кадрові призначення в Адміністрації президента.

Водночас у прес-службі МВФ Радіо Свобода запевнили, що експерти Міжнародного валютного фонду «продовжують зустрічі з представниками влади України».

Читайте також: МВФ відзначає погіршення глобальних фінансових умов

Прес-служба президента України повідомила, що Володимир Зеленський планує зустрітися з представниками Міжнародного валютного фонду наступного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-