Заступник глави АП планує у п’ятницю зустрітися з місією МВФ

Заступник глави АП планує у п’ятницю зустрітися з місією МВФ

Укрінформ
Заступник глави Адміністрації Президента Руслан Рябошапка планує у п’ятницю провести зустріч із представниками місії Міжнародного валютного фонду.

Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Чесно кажучи, я не маю офіційної інформації, що місія вже поїхала чи вона поїде найближчим часом. Я точно знаю, що в мене запланована зустріч із місією МВФ, і вона, здається, відбудеться у п’ятницю, тому, принаймні, ця зустріч не скасована», - сказав Рябошапка.

Він також розповів, що команда Президента Володимира Зеленського вже має проект плану дій на 100 днів, який пов'язаний з виконанням вимог МВФ.

Читайте також: Співпраця з МВФ залежить від виконання вимог Меморандуму, а не кадрових рішень - Герус

"Проект плану дій є, ми його зараз доузгоджуємо, тому що є досить велика група експертів. І першими заходами будуть ті, які повязані з виконанням вимог Міжнародного валютного фонду, оскільки нам необхідно забезпечити продовження співпраці", - сказав Рябошапка.

Тим часом, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко під час Форуму "Реанімаційного пакета реформ" 22 травня заявив, що рішення Президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради восьмого скликання може вплинути на подальшу роботу з Міжнародним валютним фондом. Він уточнив, що місія МВФ ще працює в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-