Делегація Мінфіну бере участь у щорічних зустрічах та бізнес-форумі ЄБРР

Делегація Мінфіну бере участь у щорічних зустрічах та бізнес-форумі ЄБРР

Укрінформ
У Міністерстві фінансів України в рамках щорічних зустрічей та бізнес-форуму Європейського банку реконструкції та розвитку планують зустрітись з президентом ЄБРР, віце-президентом Світового банку та в.о. помічника міністра фінансів США.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні делегація Мінфіну починає роботу на щорічних зустрічах та бізнес-форумі ЄБРР, що цього року проходять в столиці Боснії і Герцеговини. Головна тема - Connecting Economies for Stronger Growth (“Об’єднуючи економіки заради зростання”). Делегація Мінфіну проведе ряд зустрічей з міжнародними партнерами, зокрема, з президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті, віце-президентом Світового банку по регіону Європи та центральної Азії Сірілом Мюллером, в.о. помічника міністра фінансів США з міжнародних фінансів та розвитку Джеффрі Окамото", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЄБРР надасть Маріуполю 18 мільйонів євро на розвиток транспортної інфраструктури

Даний захід збирає високопосадовців урядів різних країн, провідних керівників фінансових структур, підприємців різних рівнів, представників громадських організацій, слугуючи майданчиком для обговорення можливостей для інвестування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-