«Нова Пошта» переходить на екологічний тип упаковки

«Нова Пошта» переходить на екологічний тип упаковки

Укрінформ
Усі відділення «Нової Пошти» почали перехід на екологічний тип упаковки для відправлень, відмовляючись від пінопласту під час пакування.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі поштового оператора.

"Усі відділення «Нової Пошти» переходять на новий тип упаковки: замість пінопласту буде використовуватись папір вторинної переробки. Чому це важливо? По-перше, компанія відмовляється від пінопласту на користь вторинної сировини. По-друге, посилки будуть пакувати і відправляти приблизно на 12% швидше. По-третє, папір ще краще зберігає вміст посилки від пошкоджень", - зазначили на "Новій пошті".

Для нового типу наповнювача використовуватиметься папір українського виробництва.

"Ми проаналізували кращі світові практики і вибрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста в прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам", - повідомив операційний директор "Нової пошти" Олександр Бульба.

Ще один плюс нового наповнювача - у відділеннях стане ще чистіше і просторіше. Рулон паперу займає набагато менше місця, ніж блоки пінопласту, і від нього немає додаткового сміття.

Нагадаємо, в січні-березні 2019 року «Нова Пошта» доставила 47 млн ​​посилок і вантажів - на 23% більше, ніж за той самий період 2018-го. Традиційно клієнти частіше відправляють і отримують посилки у відділеннях. З січня по березень таких відправлень було близько 39 млн. При цьому зростає кількість посилок і вантажів в адресному обслуговуванні - їх майже на 24% більше, ніж було в першому кварталі минулого року.

Читайте також: Укрпошта за перший квартал отримала понад 221 мільйон чистого прибутку

Група «Нова Пошта» надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, в тому числі «Нова Пошта», «НП Логістик», «Пост Фінанс» і «Нова Пошта Інтернешнл».

Мережа компанії налічує більше 2800 відділень по всій Україні, а кількість відправлень тільки за 2018 перевищила 174 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-