Зеленський кличе представників бізнесу на зустріч

Зеленський кличе представників бізнесу на зустріч

Укрінформ
Новообраний Президент України Володимир Зеленський запрошує на зустріч представників бізнесу і зазначає, що за його президентства відносини з підприємцями будуть прозорими.

Про це Зеленський написав у Facebook.

“За мого президентства стосунки з підприємцями будуть прозорими. Більше жодних кулуарних переговорів, нічних візитів до АП і прихованих від суспільства домовленостей. Тому офіційно запрошую представників великого, малого та середнього бізнесу на зустрічі – вже найближчими днями. Розставимо всі крапки над «і», - зазначив новообраний президент.

Зеленський додав, що “пора всім працювати на країну за прозорими правилами”.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати чергових виборів Президента України, новим главою держави обрано Володимира Зеленського.

Читайте також: Юрист виборчого штабу: Зеленський визначився, кого призначить головою АП

За результатами другого туру, за Зеленського свої голоси віддали 73,22% українських виборців, або 13 млн 541 тисяча 528 громадян. Петра Порошенка підтримали 24,45 % виборців, або 4 млн 522 тисячі 450 громадян.

Новообраний Президент України вступає на посаду не пізніше як через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-