В Укргідроенерго відзвітували про чистий прибуток за минулий рік

В Укргідроенерго відзвітували про чистий прибуток за минулий рік

Укрінформ
ПрАТ«Укргідроенерго» отримало у 2018 році 3,668 млрд гривень чистого прибутку, що підтверджено міжнародною аудиторською компанією ВDO.

Про це повідомляє прес-служба Укргідроенерго, посилаючись на оприлюднені на офіційному сайті Товариства річний фінансовий звіт та висновок аудитора.

"ПрАТ «Укргідроенерго» завершило 2018 рік із чистим прибутком 3,668 млрд грн. За підсумками роботи у 2018 році Товариство сплатило до бюджету зобов’язань на суму 2,20 млрд грн", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Міжнародна аудиторська компанія ВDO надала Звіт незалежного аудитора стосовно фінансової звітності ПрАТ «Укргідроенерго» станом на 31 грудня 2018 року, який складений відповідно до вимог Міжнародного стандарту аудиту (МСА) 700 (переглянутий). Висновок щодо звіту - безумовно-позитивний.

Читайте також: Нафтогаз чекає погодження від Кабміну для придбання газу в Укрнафти

У прес-службі пояснили, що ПрАТ «Укргідроенерго» надає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності (IFRS). Незалежний міжнародний аудит підтверджує достовірність та повноту фінансової звітності підприємства. Перевірці підлягають звіти про фінансовий стан підприємства, сукупний дохід, рух грошових коштів та власний капітал. Особливу увагу приділено достовірності та повноті розкриття інформації у звітності.

Фінансову звітність за 2018 рік, підготовлену відповідно до МСФЗ, та звіт аудиторів BDO можна переглянути за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-