Порошенко після виборів планує повернутися до питання відкриття ринку землі

Порошенко після виборів планує повернутися до питання відкриття ринку землі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко обіцяє після виборів активніше працювати із Верховною Радою у питанні відкриття ринку землі.

Про це глава держави сказав під час публічної дискусії з представниками громадянського суспільства та експертного середовища, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Моє завдання одразу ж, як тільки з'явиться така можливість, - зробити комплекс, тобто пакет законопроектів, які дозволять запустити цей прискорювач розвитку економіки держави (відкриття ринку землі - ред). Я наголошую, що зростання добробуту українського громадянина неможливе без розв'язання цього питання”, - сказав Порошенко.

Він зазначив, що не проблема внести законопроекти на розгляд парламенту, набагато складніше ухвалити їх у Раді. “Проблема не внести законопроект, а провести його. І ми це чітко розуміємо. Якби мова йшла перед виборами, то це була б абсолютно безнадійна ідея”, - сказав Порошенко.

Читайте також: Мінагро затвердило нові вимоги до імпорту тварин

Президент неодноразово висловлював думку про те, що відсутність цивілізованого ринку землі - один із факторів, що гальмують розвиток економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-