У Вінниці стартував ІІІ Жіночий бізнес-форум VinLadyFest

У Вінниці стартував ІІІ Жіночий бізнес-форум VinLadyFest

Укрінформ
У Вінниці в середу розпочався ІІІ Жіночий бізнес-форум VinLadyFest.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила організатор форуму - президент «Вінницького клубу ділових людей» Надія Лисецька.

«До нас завітали відомі жінки, які поділяться власними історіями успіху, розкриють секрети зростання бізнесу та розвитку особистості. Бо ми усі різні, але такі схожі, і перед кожною постає питання, як стати успішною в усіх сферах одночасно, віднайти гармонію та поєднати усю багатогранність жінки: бути дружиною, мамою і при цьому розвиватися у професійній сфері. Говоритимемо про це на VinLadyFest з учасницями та нашими спікерами – відомими людьми та колишніми першими особами держави» - розповіла Лисецька.

За її словами, VinLadyFest набуває всеукраїнського масштабу, позаяк цьогоріч він зібрав близько 150 бізнес-леді з половини областей України. Для них він виконує функцію платформи для нетворкінгу, обміну досвідом, корисних майстер-класів, а також стає джерелом мотивації та натхнення для жінок-підприємниць.

Читайте також: Канадський бізнес готовий інвестувати в Україну – Мінінфраструктури

Жіночий бізнес-форум VinLadyFest триватиме упродовж двох днів, 17 і 18 квітня. У програмі передбачено проведення кількох панельних дискусій, мотиваційних сесій, воркшопи тощо. Учасниці форуму та спікери, серед яких, зокрема, третій президент України Віктор Ющенко і екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета, обговорюватимуть різні аспекти жіночого лідерства, а також питання гармонізації гендерних особливостей жінок та вимог, які накладає на підприємниць бізнес-середовище.

Також у межах форуму відбудеться благодійний аукціон, на якому будуть представлені ювелірні прикраси з бурштину від відомої української торгової марки. Зібрані кошти підуть на підтримку притулку для жінок, постраждалих від домашнього насильства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-