У Мінфіні впевнені, що позов Насірова не зупинить реформу ДФС

У Мінфіні впевнені, що позов Насірова не зупинить реформу ДФС

Укрінформ
Міністр фінансів України Оксана Маркарова наголосила, що реформа щодо розділення Державної фіскальної служби (ДФС) України на Державну податкову службу (ДПС) та Державну митну службу (ДМС) буде продовжена, і жодні позови до суду цього не зупинять.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Чергова спроба зупинити реформування ДФС. Як дізнатися, що реформа рухається в правильному напрямі і що конкурси відбуваються в прозорий спосіб і його результати непокоять тих, хто не готовий до створення нової сервісної податкової служби і нової сильної митної служби? Ось - у хід йдуть останні козирі - спроби зупинити конкурси за допомогою суду! Нас це засмутить, але не зупинить! Юридична позиція чому цей позов не має жодних інших причин - трохи згодом від наших юристів", - написала Маркарова.

Як повідомляв Укрінформ, до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Романа Насірова до Кабінету міністрів України щодо оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної служби та Державної податкової служби.

Читайте також: Насіров позивається до Кабміну

Як відомо, 18 грудня 2018 року Кабмін постановив реорганізувати Державну фіскальну службу (ДФС) України та утворити Державну податкову службу та Державну митну службу. Наприкінці березня 2019 року Кабінет міністрів ухвалив рішення про оголошення конкурсу на посади голови Державної податкової служби та голови Державної митної служби.

8 квітня Національне агентство з питань державної служби завершило прийом документів від кандидатів на посади керівників ДПС і ДМС. За інформацією, яку оприлюднив в.о. голови ДФС Олександр Власов, було зафіксовано 14 претендентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-