З 1 квітня дешевшає газ для побутових споживачів

З 1 квітня дешевшає газ для побутових споживачів

Укрінформ
"Нафтогаз України" знижує ціну на квітень для своїх побутових споживачів на 2%, не встановлюючи максимально можливої торгової націнки постачальника.

Про це повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз України".

"ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» знижує ціну на квітень для своїх побутових споживачів у Кіровоградській області та інших регіонах на 2%, не встановлюючи максимально можливу торгову націнку постачальника, що дозволена законодавством", - ідеться у повідомленні.

Як пояснили у компанії, у березні компанії Нафтогазу скористалися привабливою ринковою ситуацією і закупили достатні обсяги газу для забезпечення побутових споживачів групи.

"Таким чином, кінцева ціна газу для побутових споживачів Нафтогазу становитиме 8,38 грн за кубометр замість 8,55 грн за кубометр (включно з ПДВ та витратами на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - додали в Нафтогазі.

Як повідомляв Укрінформ, НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 квітня 2019 року для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, що купують газ на умовах оплати протягом або після періоду поставки.

Читайте також: Нафтогаз має "план В", якщо Газпром зупинить транзит через Україну

Ціна газу для таких споживачів становитиме 6233 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Ціна на газ для для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, що купують газ на умовах передоплати, становитиме 5990 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Водночас ціна на газ для населення, встановлена урядом, дорівнює 6235,5 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-