Проект українського павільйону на ЕКСПО-2020 визнали одним із 25 найкращих

Проект українського павільйону на ЕКСПО-2020 визнали одним із 25 найкращих

Укрінформ
Оргкомітет ЕКСПО-2020 у Дубаї визнав виставковий павільйон України одним із 25 найкращих.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку на своїй сторінці у Facebook.

"Оргкомітет ЕКСПО-2020 у Дубаї визнав виставковий павільйон України одним із 25 найкращих. Концепція виставкового павільйону України для Всесвітньої виставки об’єднана під загальною темою “Smart Ukraine. Connecting Dots” та передбачає презентацію України як інноваційної країни, яка динамічно розвивається та докладає значні зусилля для впровадження smart-технологій", - йдеться в повідомленні.

Організатори виділили для України ділянку площею 1,652.46 кв. метрів, на якій під будівництво павільйону запланована площа орієнтовно 1,035.03 кв. метрів. Будівництво павільйону України має закінчитись не пізніше 19 жовтня 2019 року, коли підрядник має завершити роботу. Очікується, що український павільйон відвідуватиме понад 10-15 тис. осіб щодня.

Читайте також: Україна вперше візьме участь у найбільшій харчовій виставці Азії

Як повідомляв Укрінформ, на початку лютого Кабінет міністрів України ухвалив ініційоване Мінекономрозвитку рішення для підготовки участі України у Всесвітній виставці “ЕКСПО-2020”, що відбуватиметься в Дубаї (ОАЕ) з 20 жовтня 2020 р. до 10 квітня 2021 р. ЕКСПО-2020 буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин між країнами для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

Фото: thearchitect.pro

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-