Кабмін виконав більше половини зобов’язань для траншу €500 мільйонів від ЄС

Кабмін виконав більше половини зобов’язань для траншу €500 мільйонів від ЄС

Укрінформ
Уряд виконав більше половини зобов’язань, необхідних для надання Україні другого траншу у розмірі 500 млн євро від ЄС.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну у Facebook за підсумками зустрічі міністр фінансів Оксани Маркарової з віце-президентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом щодо обговорення перебігу реформ та прогресу реалізації Четвертої програми макрофінансової допомоги Європейського Союзу.

"На сьогодні уряд виконав більше половини зобов’язань, необхідних для надання Україні другого траншу у розмірі 500 млн євро, і ще п’ять із дванадцяти, передбачених програмою умов, перебувають на різних етапах виконання", - йдеться уповідомленні.

Читайте також: Розенко запевняє, що індексація пенсій не "накрутить" інфляцію

Зокрема, міністр наголосила, що вже найближчими днями будуть оголошені результати добору суддів Вищого антикорупційного суду України. Вона також поінформувала про те, що 28 лютого парламент ратифікував Багатосторонню конвенцію щодо виконання заходів, які стосуються угод про оподаткування з метою протидії розмиванню податкової бази та виведенню прибутку з-під оподаткування. Також було прийнято у першому читанні законопроект щодо запровадження інституту авторизованого економічного оператора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-