Україна презентує продукцію харчової промисловості на виставці в Туреччині

Україна презентує продукцію харчової промисловості на виставці в Туреччині

Фото
Укрінформ
Україна бере участь у виставці харчової промисловості «Турецький сніданок», яка проходить в Анкарі.

На цьому майданчику, де представлено всі регіони Туреччини, Україна стала єдиною зарубіжною країною-гостем цього заходу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Україна - єдина країна, яка бере участь у Фестивалі сніданків у столиці Туреччини. Це дуже символічно, приємно і смачно. Наш стенд користується великою популярністю. Ми бачимо великий інтерес і велику затребуваність, до нас надходять чисельні звернення для пошуку партнерів. Ми також бачимо успіх наших підприємців, які працюють тут в Туреччині», - сказав у коментарі Укрінформу посол України в Туреччині Андрій Сибіга.

Виставка "Турецький сніданок" в Анкарі / Фото: Будник Ольга, Укрінформ

За його словами, на сьогодні агропромислова продукція з України становить одну з основних частин українського експорту до Туреччини, але в основному носить сировинний характер, тому нині основне завдання - сприяти і забезпечувати всі необхідні умови для просування готової продукції.

Читайте також: У Німеччині торік був найвищий профіцит за 28 років

Як відзначили в посольстві України в Туреччині, стенд було забезпечено, зокрема, українськими компаніями, які успішно працюють в Туреччині, а також українською та кримськотатарською громадами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-