Укроборонпром представив на виставці в Абу-Дабі продукцію 15 підприємств

Укроборонпром представив на виставці в Абу-Дабі продукцію 15 підприємств

Фото
Укрінформ
Близько 15 підприємств концерну “Укроборонпром” презентують свою продукцію на 14-ій міжнародній виставці оборонної промисловості IDEX 2019, яка триває з 17 до 21 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ).

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

“Українську продукцію оборонно-промислового комплексу представили близько 15 підприємств ДК «Укроборонпром» - це, зокрема, броньована техніка, протитанкові ракетні комплекси «Корсар» та «Скіф», радіолокаційні станції, літаки та авіаційні керовані ракети, військова-морська техніка”, - йдеться в повідомленні.

Як інформує прес-служба, в рамках відкриття виставки відбулася зустріч першого заступника секретаря РНБО України Олега Гладковського з прем'єр-міністром і віце-президентом ОАЕ шейхом Муххамедом бін Рашидом Аль Мактумом, під час якої Гладковський наголосив, що військово-технічне співробітництво з країнами Близького Сходу є надзвичайно перспективним для нашої держави, і Україна вважає ОАЕ надійним та пріоритетним партнером у регіоні.

Під час зустрічі із заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ, наслідним принцом Абу-Дабі шейхом Мухаммедом бін Заїдом Аль Нахайаном Гладковський заявив про готовність української сторони до реалізації спільних двосторонніх проектів у бронетанковій та авіаційній галузях, створення нових високоточних засобів ураження. Окрім цього, відбулася зустріч Гладковського з начальником Генштабу ЗС ОАЕ Аль Румейсі.

Читайте також: Укроборонпром закликає переглянути обмеження прибутку для оборонних підприємств

IDEX – одна з найбільш відомих світових виставок озброєнь і технологій безпеки, яка вперше відбулась у 1993 році. Захід проводиться раз на два роки. На виставці укладаються контракти на поставку та модернізацію озброєнь.

Фото: РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-