Українські компанії візьмуть участь у виставці Gulfood 2019 у Дубаї

Українські компанії візьмуть участь у виставці Gulfood 2019 у Дубаї

Фото
Укрінформ
Понад 30 українських компаній харчової промисловості візьмуть участь у головній для Близького Сходу події в харчовій та аграрній галузі - виставці Gulfood 2019.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Київської торгово-промислової палати України (КТПП).

"Понад 30 українських компаній представлять харчову промисловість на найголовнішій події на Близькому Сході в харчовій та аграрній промисловості - виставці GULFOOD 2019, 17 - 21 лютого в Дубай, ОАЕ", - йдеться в повідомленні.

Як уточнили у КТПП, 33 потужних українських підприємства, які представляють продуктовий експортний кошик України конкурентоспроможною на міжнародному ринку продукцією, візьмуть участь національному стенді України. Представники ще майже 30 українських компаній приїдуть на виставку у складі бізнес-делегації, щоб краще вивчити ринок та ознайомитися зі світовими тенденціями у розвитку галузі.

«З часу першої участі України у Gulfood у 2014 році кількість учасників від нашої
держави збільшилась з 12 компаній до майже 70, оскільки українські компанії бачать все
більшу перспективу у виході на ринок країн Перської затоки, Африки та Південно-Східної
Азії» - зазначила Ірина Зеленіна, директор Центру підтримки експорту Київської Торгово-
Промислової Палати.

"Українська продукція вже знана на ринку Близького Сходу, й інтерес до продукту Made in Ukraine постійно зростає. Київська торгово-промислова палата, яка є організатором національного стенду на Gulfood 2019 разом з Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку, вже вшосте запросила найкращих українських виробників. Такі продукти, як олія, борошно, солодощі, крупи та бобові, насіння та горіхи, зернові культури, яйця, молочні та м’ясні продукти від України додаткової реклами не потребують", - наголосили в КТПП.

Цього року учасниками української експозиції стануть не лише провідні вітчизняні
компанії у сфері виробництва продуктів харчування та сільськогосподарської продукції –
Kernel, Vitmark, Lustdorf, Roshen, “Верес”, “Чумак”, “Галка”, але й представники малого та
середнього бізнесу, такі як «Еконія», «Петрус» та ін.
Читайте також: Зняття мораторію на продаж сільгоспземлі залучить інвестиції в галузь - експерт

Цього року Gulfood 2019 пройде в форматі багатовекторної конференції, присвяченої споживацьким тенденціям, інноваціям в виробництві та успіхам галузі.

До участі в заході заявлено понад 5 000 експонентів та 120 павільйонів країн, що демонструватимуть продукцію в 8 секторах первинного ринку. Демонстраційні стенди продуктів харчування і напоїв Gulfood охоплять понад 1 млн квадратних футів площі і вмістять понад 98 тис. відвідувачів з 193 країн, що вже подали заявку на участь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-