Найбільший лоукостер Європи оголосив про збитки і реструктуризацію

Найбільший лоукостер Європи оголосив про збитки і реструктуризацію

Укрінформ
Найбільший лоукостер Європи – ірландська Ryanair оголосила про реструктуризацію після того, як відзвітувала про збитки в 20 млн євро в III кварталі (закінчується 31 грудня).

Про це повідомляється на сайті Ryanair.

«У наступні 12 місяців Ryanair Holdings сформує структуру за аналогією з IAG [International Airlines Group, холдинг Aer Lingus, British Airways, Iberia і Vueling]. Під контролем невеликої команди топ-менеджерів будуть створюватися чотири авіаційних підрозділи: Ryanair DAC, Laudamotion, Ryanair Sun і Ryanair UK, кожна зі своїм гендиректором і менеджментом. Холдингова компанія зосередиться на питаннях розподілу капіталу, зниження витрат, закупівель літаків і невеликих операціях злиття і поглинання», – йдеться в повідомленні. Холдингову структуру очолить нинішній гендиректор Ryanair Майкл О'Лірі.

Читайте також: Омелян дав старт будівництву аеропорту біля Дніпра

Квартальна виручка компанії виросла на 9% до 1,53 млрд євро, пасажироперевезення – на 8% до 32,7 млн пасажирів рік до року при збереженні високого – 96% – завантаження. Причиною збитку компанія називає виключно «несподівано низькі тарифи на авіаперевезення". Компанія очікує, що низькі тарифи збережуться весь 2019 рік, включаючи літній пік, прибуток в 2018 фінансовому році впаде на 31%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-