Київстар припиняє обмін трафіком з номерами, що використовують в Криму і на Донбасі

Київстар припиняє обмін трафіком з номерами, що використовують в Криму і на Донбасі

Укрінформ
Мобільний оператор "Київстар" припинив обмін міжнародним трафіком з окремими номерами, що були незаконно виділені Російською Федерацією на окупованих територіях України - в Криму та Донбасі, а також на території невизнаної Абхазії.

Про це повідомляється на сайті мобільного оператора.

"Відповідно до рекомендацій Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) було припинено обмін міжнародним трафіком з окремими номерними ресурсами, що були виділені Російською Федерацією з порушеннями та використовуються на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, на тимчасово непідконтрольній території Донецької та Луганської областей України, а також на окупованих територіях Грузії (Абхазького та Цхінвальського регіонів)", - йдеться в повідомленні.

Ця рекомендація була викладена на офіційному сайті НКРЗІ від 9 січня 2019 року у "Переліку кодів та індексів номерного ресурсу, який виділений Російською Федерацією з порушенням міжнародного права у сфері електрозв’язку та підлягає блокуванню на телекомунікаційних мережах загального користування".

З переліком окремих кодів та індексів, котрі визначені у рекомендації НКРЗІ, можна ознайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-