Український сертифікат Halal повністю визнали в Малайзії

Український сертифікат Halal повністю визнали в Малайзії

Фото
Укрінформ
Український сертифікат Halal тепер повністю визнано в Малайзії, що є дуже важливим для експортерів української продукції до цієї країни.

Про це повідомляє Поcольство України в Малайзії на своїй сторінці у Facebook.

"Український сертифікат Halal тепер повністю визнано в Малайзії. Як для українсько-малайзійської двосторонньої торгівлі, яка інтенсивно розвивається вже три роки поспіль і досягла обігу в 400 млн дол., так і для українських експортерів це дуже велика і важлива новина", - йдеться у повідомленні.

На сайті посольства уточнюється, що Департамент ісламського розвитку Малайзії (JAKIM) надав статус іноземної установи, сертифікати якої визнаються на території Малайзії, українському Центру сертифікації «Халяль». Зазначений статус надано на період двох років – із 22 січня 2019 року до 22 січня 2021 року.

Зазначається, що система визнання іноземних сертифікатів Halal Департаментом ісламського розвитку Малайзії визнана однією з найсуворіших та найавторитетніших більшістю країн мусульманського світу. Це створює нові додаткові можливості для українських експортерів для виходу на ринки більш як 50 держав світу.

Читайте також: Глобальна торгівельна система перебуває під безпрецедентним тиском – СОТ

Як відомо, халяль - це те, що дозволено ісламським правом, приміром, те, що дозволяється вживати в їжу, харчові продукти, які не порушують мусульманських харчових заборон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-