Одеський припортовий запрацює 1 лютого - постачальник сировини  є

Одеський припортовий запрацює 1 лютого - постачальник сировини є

Ексклюзив
Укрінформ
Одеський припортовий завод запуститься 1 лютого, постачання сировини забезпечить за давальницькою схемою компанія "Енергетичний еквівалент".

Про це повідомив 18 січня кореспонденту Укрінформу перший заступник генерального директора ПАТ "Одеський припортовий завод" Микола Щуріков.

"Дирекція припортового заводу уклала договір з компанією "Енергетичний еквівалент", що позиціонує себе на ринку як постачальник імпортного газу, на постачання сировини для запуску нашого підприємства. Наразі "Енергетичний еквівалент" формує запаси газу для ОПЗ: планується, що 24 січня компанія здійснить оплату за переробку сировини, а 25 січня номінуватиме газ для роботи нашого заводу в лютому", - зазначив Щуріков.

Запустити агрегати з випуску аміаку і карбаміду планується 1 лютого, уточнив перший заступник директора ОПЗ.

Згідно з договірними зобов'язаннями, компанія "Енергетичний еквівалент" забезпечить завод сировиною для виконання 4-місячної виробничої програми.

Читайте також: Монетизація субсидій необхідна для введення ринкової ціни на газ - Коболєв

За деякими даними, компанія «Енергетичний еквівалент» готова транспортувати готову продукцію українським споживачам, оскільки має в своєму розпорядженні залізничний парк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-