У Мінфіні підписали постанову про реорганізацію ДФС

У Мінфіні підписали постанову про реорганізацію ДФС

Укрінформ
У Міністерстві фінансів підписали постанову про реорганізацію Державної фіскальної служби шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Міністр фінансів України Оксана Мaркарова підписала постанову про реорганізацію ДФС шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби. Документ сьогодні оприлюднений на сайті Кабінету Міністрів України", - йдеться в повідомленні.

Згідно з постановою, Мінфіном у двомісячний строк будуть розроблені проекти положень про відповідні центральні органи виконавчої влади та у тримісячний строк – внесені проекти необхідних змін до законодавства, а також приведені власні нормативно-правові акти у відповідність із цією постановою.

Читайте також: Розмитнення авто на єврономерах поповнило бюджет на 1,5 мільярда - Мінфін

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня 2018 року Кабінет міністрів схвалив із доопрацюванням постанову про реорганізацію ДФС шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби як окремі центральні органи виконавчої влади. Кабінет міністрів спрямовуватиме та координуватиме діяльність цих служб через міністра фінансів України. Крім того, обидві Служби є правонаступниками прав та обов’язків реорганізованої ДФС у відповідних сферах діяльності. Конкурс на керівників Державної податкової і Державної митної служб проведуть протягом трьох місяців після затвердження постанови Кабміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-