Фонд держмайна та МВФ намагатимуться розблокувати велику приватизацію

Фонд держмайна та МВФ намагатимуться розблокувати велику приватизацію

Укрінформ
У Фонді державного майна домовились з МВФ спільними зусиллями вирішити проблеми, які блокують процес великої приватизації.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в. о. голови ФДМУ Віталій Трубаров.

"Домовилися з постійним представником МВФ паном Люнгманом спільними зусиллями вирішити проблеми, які блокують процес великої приватизації", - йдеться в повідомленні.

Трубаров зазначив, що серед умов продовження співпраці з МВФ - старт продажу компаній із переліку об'єктів великої приватизації на 2019 рік.

Читайте також: МВФ і Україна визначили основні завдання для Києва на 2019 рік

Він також нагадав, що відібрані на конкурсі минулого року консорціуми інвестрадників не можуть приступити до підготовки компаній до приватизації через судові позови.

"Фактично з квітня минулого року простоює ОПЗ (Одеський припортовий завод - ред.), а інвестиційний радник Pericles Global Advisory в складі консорціуму з White&Case LLP, Kinstellar, KPMG Ukraine та SARS Сapital не можуть розпочати процес підготовки до приватизації та реструктуризації заводу, зокрема і перед НАК "Нафтогаз", що дало б змогу підприємству розпочати виробництво продукції", - зазначив Трубаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-