Нафта здешевшала через збільшення запасів у США

Нафта здешевшала через збільшення запасів у США

Укрінформ
Ціни на нафту знизилися приблизно на 1 відсоток у четвер на тлі збереження високих обсягів виробництва у США і стриманої реакції ринку на переговори Вашингтона і Пекіна.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com

Вартість бареля березневої нафти Brent становила $ 60,84 (-0,98%). Барель лютневої нафти WTI торгувався по $ 51,78 (-1,11%). Попередні торги по еталонах завершилися на рівні $ 61,44 і $ 52,36 відповідно.

На попередній сесії Brent і WTI зросли приблизно на 5 відсотків на тлі надій на швидке врегулювання торговельного конфлікту США і Китаю, проте в четвер оптимізм послабшав через недостатню кількість деталей переговорів двох країн.

Обсяг видобутку нафти у США на тижні, що завершився 4 січня, залишився на рекордному рівні в 11,7 мільйона барелів на добу, повідомило Управління енергетичної інформації в середу. Це спровокувало зростання запасів палива.

Запаси бензину в США за тиждень зросли на 8,1 мільйона барелів до 248,1 мільйона - максимально з грудня 2016 року, а запаси дистилятів - на 10,6 мільйона барелів до 140,04 мільйона.

Читайте також: Коболєв пояснив, чому треба монетизувати субсидії, а саму систему — перевірити

Станом на 09:45 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 60,73 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 61,28 долара за барель, що на 16 центів нижче рівня закриття торгів ($ 61,44).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-