Нацкомісія змінить порядок взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій

Нацкомісія змінить порядок взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) схвалила проект змін до Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій в частині міжнародного телефонного трафіку.

Проект цього рішення був схвалений на засіданні НКРЗІ 8 січня 2019 року, про що повідомляється на офіційному сайті комісії.

"Відповідно до пункту 7 частини першої статті 18 Закону України «Про телекомунікації» Комісія прийняла за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій» та установила строк, що з дня оприлюднення до 08 лютого 2019 року від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу", - йдеться у повідомленні.

Текст документу наразі відсутній на сайті НКРЗІ.

Порядок взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій був затверджений 9 липня 2009 року рішенням НКРЗІ №1586.

Згідно з чинним Порядком, оператор фіксованого місцевого телефонного зв'язку, з мережі якого ініційоване з'єднання, отримує оплату за початок міжнародного з'єднання від оператора міжнародного (міжміського) телефонного зв'язку, який надав відповідні послуги.

Читайте також: В Укроборонпромі всі операції з продажу та оренди проводитимуть через ProZorrо

Розмір оплати при наданні послуг фіксованого міжнародного телефонного зв'язку визначається на договірних засадах та не може бути меншим, ніж встановлений розмір оплати за послуги розрахунків з абонентами при наданні послуг фіксованого міжміського телефонного зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-