В Укроборонпромі всі операції з продажу та оренди проводитимуть через ProZorrо

В Укроборонпромі всі операції з продажу та оренди проводитимуть через ProZorrо

Укрінформ
Підприємства оборонного комплексу, що входять до державного концерну “Укроборонпром”, в своїй роботі з продажу та оренди активів використовуватимуть систему Prozorro.

Про це повідомляє прес-служба концерну.

“Нова система має прозоро охопити всі продажі активів концерну, матиме механізми автоматизованого контролю, планування такої діяльності тощо. Ці продажі здійснюються за стандартами, критеріями та технологією системи електронних закупівель Prozorro”, - зазначають в прес-службі.

В Укроборонпромі нагадали, що 29 жовтня 2018 року концерном було підписано меморандум щодо співпраці у побудові прозорої та ефективної системи реалізації майна із ДП "ProZorro.Продажі". Завдяки цьому було сформовано чітку "дорожню карту", яка визначила основні етапи створення сучасної системи реалізації та надання в оренду майна держпідприємств концерну у форматі прозорих електронних торгів. Вже на початку грудня 2018 року одним із провідних підприємств кластеру радіолокації, зв’язку та РЕБ концерну Запорізьким науково-виробничим комплексом "Іскра" було оголошено перший тендер з реалізації майна у системі "ProZorro.Продажі". Збут 40 тонн брухту чавуну у форматі електронних торгів, який здійснювався за стандартами Prozorro, дозволив отримати 16% додаткової вартості.

Читайте також: Гройсман: За п’ять років плануємо поєднати всі облцентри якісними трасами

Поінформовано, що наразі у концерні триває робота й з іншими підприємствами-учасниками щодо налагодження організації роботи в системі "ProZorro.Продажі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-