Українські дизайнери відкриють у Польщі магазин одягу

Українські дизайнери відкриють у Польщі магазин одягу

Укрінформ
Українські виробники одягу планують відкрити на початку наступного року у Лодзі (центр Польщі) магазин.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомила голова Національного галузевого партнерства у легкій промисловості Голда Виноградська.

“На початку лютого в Лодзі ми плануємо відкривати спільний магазин українських виробників. Він розміщуватиметься у найбільшому в Центральній Європі оптовому центрі PTAK”, - повідомила Виноградська.

Читайте також: Україна і Польща розпочинають широку “модну” співпрацю

За її словами, відкриття цього магазину є “стратегічним трампліном” для освоєння українською модною індустрією західних ринків. Спочатку в цьому магазині можна буде купити одяг 15-ти українських виробників, і надалі він розширюватиметься.

“Це велика експортна платформа, яка в подальшому дасть можливість, по-перше, навчити українських виробників офіційному експорту. По-друге, це покаже полякам, що Україна є різною, і ми готові до співпраці в новому контексті”, - підкреслила Виноградська.

Вона відзначила, що співпраця з польськими партнерами є взаємовигідною, оскільки польських виробників тканин буде запрошено в Україну на величезний міжнародний хаб легкої промисловості, де будуть виробники з різних країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-