Гройсман про воєнний стан: Підстав для економічної кризи немає

Гройсман про воєнний стан: Підстав для економічної кризи немає

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що уряд зможе виконати усі рішення Ради щодо воєнного стану і підстав для економічної кризи немає. 

Про це він сказав під час позачергового засідання Верховної Ради щодо запровадження воєнного стану у зв'язку із агресією РФ в Азовському морі, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Знайдіть консолідоване рішення (щодо запровадження воєнного стану - ред.), а уряд України виконає кожне рішення, яке буде прийняте. Я не бачу жодних підстав для економічної кризи, більше того - ми маємо всі можливості забезпечити стабільність, але найважливіше - консолідація наших зусиль», - сказав Гройсман перед ухваленням рішення про воєнний стан.

Читайте також: Маємо мобілізувати всі можливості для захисту держави - Гройсман

Він також закликав депутатів до єдності. 

Володимир Гройсман взяв участь у роботі Верховної Ради / Фото: Мусієнко Владислав

«Відбувається обговорення одного з найскладніших та найважливіших питань - питання, як забезпечити в країні стабільність і прийняти необхідні рішення для захисту нашої суверенної держави... Я не розумію звідки стільки ненависті всередині цього залу? В складні хвилини ми маємо бути об'єднаними, ми маємо знаходити компроміс і бути здатними захистити цей компроміс і зробити країну сильнішою», - сказав Гройсман. 

Як повідомляв Укрінформ, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь Азовського моря. Після цього спецпризначенці Росії захопили три українські кораблі, які були спочатку заблоковані, а потім обстріляні росіянами у Керченській протоці. За оперативною інформацією, малі броньовані артилерійські катери "Бердянськ" і "Нікополь", уражені вогнем противника, втратили хід. Рейдовий буксир "Яни Капу" також змусили зупинитися.

Президент України Петро Порошенко заявив, що підтримує запровадження воєнного стану через напад РФ на українські кораблі в районі Керченської протоки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-