Нафтогаз разом з ЄБРР розпочав проект

Нафтогаз разом з ЄБРР розпочав проект "Доступне тепло для співробітників"

Укрінформ
Нафтогаз спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) розпочав пілотний проект «Доступне тепло для співробітників». 

Про це інформує прес-служба Нафтогазу.

"Багатоквартирний будинок, в якому було встановлено 14 систем індивідуального опалення та який опалювався центральною котельнею, що перебуває на балансі Мринського виробничого управління підземного зберігання газу АТ «Укртрансгаз», було визначено пілотним для аналізу ефективності та доцільності встановлення індивідуального опалення", - йдеться у повідомленні.

Мешканцям будинку встановлять енергоефективні газові котли у рамках програми та за підтримки програми IQ energy, яка фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР).

«Це перший багатоквартирний будинок, де мешканці відчують економію від встановлення сучасного енергоефективного обладнання на вигідних умовах. Завдяки привабливим цінам на обладнання від ДП "Нафтогаз-Енергосервіс" та компенсації IQ energy витрати на котел можна зменшити лише до 7,5 тис. грн замість 19 тис. грн. Після підключення першого будинку ми одразу отримали 20 нових заяв на підключення. Фактичний рівень економії ми зможемо дізнатися після завершення опалювального сезону, проте згідно з попередніми розрахунками очікувана економія на опаленні може бути 30-40%», — прокоментував директор з енергоефективності ДП "Нафтогаз-Енергосервіс" Андрій Тараба.

Досвід програми «Доступне тепло для співробітників» буде поширено в інших регіонах для працівників та мешканців селищ газовиків і нафтовиків Групи Нафтогаз.

Читайте також: Уряд планує підвищення відповідальності за відкриття нелегальних АЗС

Як повідомлялося, програма «Доступне тепло для співробітників» виконується ДП "Нафтогаз-Енергосервіс" у рамках реалізації корпоративної стратегії Групи Нафтогаз щодо підвищення енергоефективності та зменшення споживання природного газу. ДП "Нафтогаз-Енергосервіс" прогнозує, що економія на вартості обладнання з урахуванням 35-відсоткової компенсації програми ЄБРР IQ energy може дорівнювати 60%. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-