Син Оксани Білозір очолив Украгролізинг

Син Оксани Білозір очолив Украгролізинг

Укрінформ
Андрій Білозір призначений в.о. генерального директора Національної акціонерної компанії “Украгролізинг”.

Відповідне розпорядження Кабінету міністрів від 31 жовтня опубліковано на Урядовому порталі.

"Призначити Білозіра Андрія Ігоровича виконуючим обов’язки генерального директора Національної акціонерної компанії “Украгролізинг” до призначення в установленому порядку генерального директора зазначеної компанії", - йдеться у розпорядженні.

36-річний Андрій Білозір - син народної артистки України, співачки і народного депутата Оксани Білозір. Був депутатом Київської міської ради VІІ скликання (2014 - 2015 рр). У його декларації про доходи за 2017 рік вказано, що він є власником п'ятьох фірм - ТОВ "Видавнича група "Італія Україна", ТОВ " Друкарня імені Франца Йосифа", ТОВ "Артагро", ТОВ "Овербренд" , ТОВ "ЖЛК Будпласт". Щодо останніх трьох - то він вказаний як їх кінцевий бенефіціарний власник.

Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» створена базі Державного лізингового підприємства «Украгролізинг» на виконання указу Президента України від 23 лютого 2001 року № 111 «Про додаткові заходи щодо дальшого розвитку лізингу в аграрному секторі економіки» постановою Кабінету міністрів України від 11 квітня 2001 року.

Читайте також: Украгролізинг передадуть в управління Фонду держмайна для приватизації

У 2017 році для клієнтів компанії було придбано 246 одиниць техніки та обладнання на суму 150,8 млн грн. Укладено 189 лізингових угод та передано лізингоодержувачам 210 одиниць техніки загальною вартістю 107,5 млн грн.

Зазначене дало змогу забезпечити у 2017 році прибуткову діяльність, як і у попередні 2015 та 2016 роки, зазначається на сайті компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-