У Миронівському хлібопродукті заявили, що санкції Росії не вплинуть на компанію

У Миронівському хлібопродукті заявили, що санкції Росії не вплинуть на компанію

Укрінформ
Миронівський хлібопродукт (МХП) не продає свою продукцію до Російської Федерації, тому санкції, запроваджені урядом РФ щодо агрохолдингу, не вплинуть на його діяльність.

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу прес-служба МХП.

"Ми не реалізуємо і не закуповуємо продукцію в РФ, тому ці санкції не вплинуть на нашу діяльність", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв підписав постанову про запровадження з 1 листопада 2018 року спеціальних економічних заходів щодо 322 фізичних та 68 юридичних осіб України з 1 листопада 2018 року.

Читайте також: У санкційні списки РФ потрапили 30% від нинішнього складу Ради

Як раніше повідомляв Укрінформ, МХП - найбільше українське підприємство з виробництва м'яса курки. Також воно виробляє соняшникову олію, зернові, м'ясопродукти. МХП є найбільшим експортером курячих охолоджених напівтушок на європейський ринок. Продукція МХП переробляється так само на підприємствах у Словаччині і Нідерландах, які належать компанії. Земельний банк агрохолдингу МХП становить близько 370 тис. га. За перше півріччя 2018 року чистий прибуток МХП становив 190 млн доларів, на 10% менше порівняно з аналогічним періодом 2017 року, виручка зросла на 16% - до 694 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-