Кубів у Канаді обговорив залучення інвестицій в Україну

Кубів у Канаді обговорив залучення інвестицій в Україну

Укрінформ
Україна дуже зацікавлена у максимальному залученні канадських інвестицій у різні галузі економіки.

Про це під час свого візиту до Канади повідомив кореспондентові Укрінформу перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів.

“Із міністром міжнародної торговельної диверсифікації Канади Джимом Карром ми проговорили питання інвестицій, які розширюють можливості американських, канадських, європейських технологій на українському ринку. Виходячи з ситуації продовження реформ у соціальній, пенсійній, освітній, медичній сферах, включаючи питання боротьби із корупцією, а також кооперацію у літакобудуванні літаків середнього класу “Антонов”, які можна використовувати на канадському ринку”, - сказав Кубів.

За його словами, йшлося також про “переробну галузь агробізнесу (як модернізацію, так і переробку) і формування ланцюгів доданої вартості”.

Кубів нагадав, що канадські компанії протягом останніх двох років вклали в аграрну та ІТ сфери України “декілька сотень мільйонів доларів”. “Вона показали спроможність та конкурентність товару, а також ефективність продовження інвестицій”, - зауважив перший віце-прем’єр-міністр.

Читайте також: Україна хоче розширити військо-технічну співпрацю з Канадою - Кубів

Як повідомлялося, Кубів нині перебуває з візитом у Канаді, в рамках якого відвідає Оттаву та Торонто. У столиці він вже провів зустрічі із міністром міжнародного розвитку Марі-Клод Бібо та міжнародної торговельної диверсифікації Джимом Карром, а також членами парламентської групи дружби між Канадою та Україною.

Окрім цього, перший віце-прем’єр-міністр взяв участь у засіданні Спільної комісії з імплементації Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною, яка має проаналізувати досягнення цього договору за рік з часу набуття ним чинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-