Власник компанії Сінево купив конкурента в Україні

Власник компанії Сінево купив конкурента в Україні

Укрінформ
Корпорація Medicover, якій в Україні належать Інтерсоно й Сiнево, придбала український бізнес компанії Invitro на ринку медичних лабораторних досліджень.

Про придбання повідомляє прес-реліз компанії Medicover.

Компанія Medicover підписала угоду про придбання українського бізнесу Invitro, а саме 61 точку забору крові та одну лабораторію, орієнтовану на східну та центральну Україну; очікується, що бізнес буде об'єднано на початку 2019 року, йдеться в прес-релізі.

"Придбання українських активів Invitro розширює географічне покриття для наших клієнтів, а також демонструє наші довгострокові зобов'язання забезпечити українське населення медичними послугами", - зазначив генеральний директор Medicover Фредрік Рагмарк.

Ціна покупки становить 6 млн євро.

Читайте також: Канада та Україна розпочали перегляд угоди про вільну торгівлю

Станом на кінець вересня 2018 року Сінево, яка є дочірньою компанією Medicover, належали мережа з 229 пунктів забору крові та 7 лабораторій в Україні.

Після повного поглинання українських активів Invitro, у компанії Medicover на ринку медичних лабораторних досліджень залишиться в Україні лише один великий конкурент - Dila (90 офісів та 4 лабораторії в Україні).

Як повідомлялось, дохід Medicover у 2017 році становив 580,2 млн євро, 45% з яких забезпечив бізнес компанії в Польщі; українські дочірні підприємства компанії забезпечили 7% доходів Medicover.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-