Латвійський фонд надасть допомогу талановитим підприємцям з України

Латвійський фонд надасть допомогу талановитим підприємцям з України

Укрінформ
Представники латвійського венчурного фонду Overkill Ventures з 16 по 24 жовтня перебуватимуть в Україні з метою пошуку талановитих підприємців.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Lattelecom, який є інвестором і партнером Фонду.

"З 16 по 24 жовтня латвійський венчурний фонд Overkill Ventures відправиться на пошуки талановитих підприємців з України. У співпраці з Агентством інвестицій і розвитку Латвії він відвідає три міста - Одесу, Львів і Київ. Одним з головних інвесторів і партнерів фонду є найбільший IT-інтегратор в країнах Балтії Lattelecom, який успішно працює на українському ринку хмарних послуг вже з 2013 року", - йдеться в повідомленні.

Завдяки підтримці Lattelecom, автори стартапів Overkill Ventures мають можливість протестувати свої рішення в інфраструктурі великого підприємства, що має різні бізнес-напрямки. В рамках проведених в Україні заходів учасники зможуть дізнатися більше про переваги стартапів в Латвії, а також можливості фінансування бізнесу на різних етапах. На завершення кожної із зустрічей відбудуться змагання пітчей (презентацій проектів) та особисті консультації для засновників стартапів.

"Подібний досвід збільшує шанси стартапів на успішну роботу у подальшому. До речі, полегшує комунікацію і той факт, що сам фонд Overkill Ventures розташовується в приміщеннях Lattelecom в Ризі", - наголошується в повідомленні.

Читайте також: Рада візьметься за бюджетну резолюцію 18 жовтня

У ході першої програми, яка почалася в серпні 2018 року, були відібрані 4 стартапи – з Латвії, Польщі та Данії, а також вже зараз є один представник з України. Це компанія Axdraft, яка займається розробкою програмного забезпечення для автоматизації обігу документів.

Overkill Ventures почав свою роботу в січні 2018 року і надає менторство і фінансову підтримку до 300 тис. євро молодим компаніям на початкових етапах. Основний фокус фонду – пошук розробників програмного забезпечення B2B в Центральній і Східній Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-