Інвестиційні проекти презентують на бізнес-форумі у Луцьку

Інвестиційні проекти презентують на бізнес-форумі у Луцьку

Укрінформ
У Луцьку розпочався бізнес-форум "Волинь-Інвест", завданням якого є презентація інвестиційної привабливості області.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

"Місто Луцьк активно співпрацює з корпорацією НЕФКО, Європейським інвестиційним банком, Європейським банком реконструкції та розвитку у напрямках розвитку інфраструктури, модернізації тепло- та водопостачання. Лише за цими напрямками у 2018 році та у найближчі три роки буде залучено більше 30 мільйонів євро. Для нашого міста це величезна сума. Такі потужні міжнародні організації не бояться вкладати кошти у розвиток Луцька. Тому наше місто є дуже привабливим для різного роду інвестицій", - зазначив на відкритті заходу секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Як зазначили в міськраді, метою проведення форуму є активізація діалогу між владою та бізнесом, розвиток існуючих та започаткування нових ділових зв’язків, демонстрація переваг області для потенційних інвесторів, презентація цікавих інвестиційних проектів.

Читайте також: На форумі "Таврійські горизонти" домовилися про інвестпроекти на $625 мільйонів

Програма форуму включає три тематичних дискусійних платформи, які присвячені питанням «зеленої економіки», промисловості, логістики, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів, розвитку сільського та лісового господарства, туризму, культурної, науково-освітньої співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-