Lufthansa планує розширити потужності сервісного центру у Львові

Lufthansa планує розширити потужності сервісного центру у Львові

Укрінформ
Потужності Сервісного центру групи авіакомпаній Lufthansa Group, що базується у Львові, незабаром будуть розширені як за кількістю співробітників, так і за обсягом офісних площ.

Про це під час прес-конференції у Києві сказав генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Lufthansa Group останнім часом значно збільшила кількість співробітників Сервісного центру у Львові, відкривши понад 155 вакансій. Незабаром планується чергове розширення штату", - зазначив Койнзак.

Він підкреслив, що Сервісний центр Lufthansa Group з базою у Львові має не регіональне значення, а надає послуги для всієї групи авіакомпаній.

Читайте також: Омелян сказав, куди можна "перекинути" поїзди з російського напрямку

За словами Койнзака, однією з причин, чому Lufthansa Group для бази свого Сервісного центру обрала саме Львів, стала висока кваліфікація персоналу, який набирається з числа місцевих жителів.

"Знання мов є важливим чинником. Центр працює в сегментах В2В та В2С для 45 країн на 17 мовах. І це досить впевнена перевага Львова. В якому ще регіоні світу можна знайти співробітників зі знанням такої кількості мов?", - зазначив гендиректор Lufthansa Group в Україні.

Він повідомив, що вже цієї осені площа офісного приміщення Сервісного центру буде збільшена з 900 до 1400 кв м.

Розширення створить 60 додаткових робочих місць та збільшить загальну кількість штату до понад 200 працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-