Євроконтроль проведе аудит Украероруху цієї осені

Євроконтроль проведе аудит Украероруху цієї осені

Укрінформ
Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) проведе зовнішнє оцінювання ефективності менеджменту Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух) уже цієї осені.  

Про це заявив генеральний директор Євроконтролю Імон Бреннан у листі до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, повідомляє прес-служба Украероруху.

"Проведення аудиту Євроконтроль виконає у відповідь на звернення пана міністра (Омеляна - ред.) 3 вересня 2018 року, яке ініціював директор Украероруху Дмитро Бабейчук", - йдеться у повідомленні.

Євроконтроль проведе, зокрема, аудит системи управління безпекою польотів, оцінку результативності провайдера (ефективності витрат, пропускної спроможності та ефективності виконання польотів) та технічної відповідності регламентам Єдиного європейського неба. 

«Готовність до такого рівня аудиту Украероруху є доказом відкритості менеджменту підприємства, яке постійно піддається перевіркам різних інстанцій в Україні. Ми впевнені у тому, що об’єктивність результатів аудиту такої впливової міжнародної структури як Євроконтроль не може піддаватись сумнівам, отже це буде переконливою відповіддю на всі запитання, які досі виникали до національного провайдера аеронавігаційного обслуговування», – зауважив Дмитро Бабейчук. 

Читайте також: НАБУ пояснило, у чому підозрюють Омеляна

У прес-службі нагадують, що паралельно з цим аудитом Украерорух проходитиме також сертифікацію провайдера аеронавігаційного обслуговування на відповідність нормам Європейського Союзу, яку здійснює Європейське агентство з безпеки польотів (EASA).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-