ДФС розширила перелік даних, які отримуватимуть фізособи на запит про свої доходи

ДФС розширила перелік даних, які отримуватимуть фізособи на запит про свої доходи

Укрінформ
Державна фіскальна служба розширила перелік інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, яку будуть отримувати платники податків у відповідь на запити про свої доходи в електронному вигляді. 

Про це повідомляється на сайті ДФС.

"Державною фіскальною службою України з метою забезпечення зручності платників податків у рамках електронного сервісу щодо отримання інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді допрацьовано електронні формати. Вони будуть запроваджені з 01.10.2018 року. Запровадження нової форми передбачає розширення переліку інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, яку будуть отримувати платники податків у відповідь на запити про свої доходи в електронному вигляді", - йдеться в повідомленні ДФС.

Так, в електронному вигляді можна буде отримати відповідь на запит щодо відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді.

Читайте також: ДФС викрила оборудку з постачання на АЕС засобів захисту російського виробництва

Також, в електронному форматі будуть надаватися відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків (відповідь на запит у електронному вигляді).

Нові електронні формати для фізичних осіб будуть запроваджені з 01.10.2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-