Омелян оприлюднив рейтинг використання областями коштів Дорожнього фонду

Омелян оприлюднив рейтинг використання областями коштів Дорожнього фонду

Інфографіка
Укрінформ
Міністерство інфраструктури оприлюднило рейтинг використання областями коштів Державного дорожнього фонду на місцеві дороги станом на 31 серпня 2018 року. 

Відповідну інфографіку оприлюднив міністр інфраструктури Володимир Омелян у Facebook.

Серед лідерів використання коштів Дорожнього фонду - Хмельницька (99%), Івано-Франківська (86%) Чернігівська (84%), Вінницька (83%), Львівська (80%) та м. Київ (84%). 

Найменше коштів з Дорожнього фонду використали Тернопільська (37%), Полтавська (34%), Закарпатська і Миколаївська (по 33%), Херсонська (24%), Луганська (21%), Рівненська (17%) області.

Як відомо, Державний дорожній фонд - це цільовий фонд у складі спеціального фонду Державного бюджету України, який акумулює кошти на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення. Дорожній фонд створений відповідно до Закону України "Про внесення змін до Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України» щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі" від 17 листопада 2016 року.

Читайте також: У Омеляна назвали найпунктуальніші українські авіакомпанії

Міністр інфраструктури Володимир Омелян раніше зазначав, що Державний дорожній фонд працює успішно і передбачає захищене фінансування дорожньої галузі в 2018 році на рівні 32 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-