Укрзалізниця завершила перший етап реконструкції ділянки Пологи – Комиш-Зоря

Укрзалізниця завершила перший етап реконструкції ділянки Пологи – Комиш-Зоря

Укрінформ
Укрзалізниця повністю завершила перший етап реалізації проекту з реконструкції ділянки Пологи – Комиш-Зоря. 

Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, інформує прес-служба відомства.

Зокрема, він зазначив, що Укрзалізниця завершила будівництво роз’їзду на 327 кілометрі перегону Магедове – Комиш-Зоря. Таким чином компанія повністю завершилася перший етап реалізації проекту з реконструкції ділянки Пологи – Комиш-Зоря. Це дозволить значно збільшити пропускну спроможність стратегічного маріупольського напрямку. 

«Інтенсивно реалізуємо проект з реконструкції ділянки Пологи – Комиш-Зоря, який минулого року розпочали з колійного розвитку станції Комиш-Зоря. Ми неухильно виконуємо свої зобов’язання перед металургами та маріупольцями», – зазначив Кравцов.

Читайте також: Парк тепловозів зросте майже на 14% за рахунок локомотивів GE - Укрзалізниця

На цьому тижні комісією ПАТ «Укрзалізниця» роз’їзд було прийнято в експлуатацію. Як поінформував голова комісії директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Микола Кужавський, придніпровські залізничники виконали значні обсяги колійних та монтажних робіт, зберігаючи рух поїздів на маріупольському напрямку. Це дало можливість металургійним комбінатам Приазов’я працювати безперебійно.

У листопаді 2017 року придніпровські залізничники вклали на стиковій станції Комиш-Зоря одну приймально-відправну колію та два стрілочні переводи, у квітні 2018 року – ще дві додаткові колії та сім стрілочних переводів, що розширило можливості підвезення та здачі поїздів на маріупольському напрямку до 21 поїзда щодоби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-