Податкові надходження до бюджетів усіх рівнів Києва перевищили 56 мільярдів - Демченко

Податкові надходження до бюджетів усіх рівнів Києва перевищили 56 мільярдів - Демченко

Укрінформ
У Києві за 8 місяців 2018 року надходження податків і зборів до бюджетів усіх рівнів становили 56 млрд 661 млн грн, що на 39% більше, ніж за відповідний період минулого року. 

Про це повідомила начальник Головного управління Державної фіскальної служби в Києві Людмила Демченко.

До Держбюджету за вказаний період перераховано 40,3 мільярда гривень. Це на 45% або на 12,5 мільярдів більше, ніж минулого року. Зокрема, збільшилися надходження від податку на додану вартість(на 46%), податку на доходи фізичних осіб(на 32%), податку на прибуток(на 85%), військового збору(на 35%), а також акцизного податку з ввезених на територію України підакцизних товарів(на 26%).

«Якщо говорити про бюджет Києва, то тут теж спостерігаємо зростання надходжень. Так, за вересень-серпень поточного року платники перерахували понад 16 мільярдів гривень. Це на 26% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Столичний бюджет додатково поповнився на 3,4 мільярда гривень», - повідомила Демченко.

Читайте також: У ДФС повідомили суми розстрочень платникам ПДВ

Зростання надходжень забезпечили податок на  доходи фізичних осіб(збільшився на 33%), єдиний податок(33%), податок на майно(75%) і транспортний податок(61%). Крім того, у столиці заплатили 22,3 млрд грн єдиного соціального внеску, що на третину більше, ніж минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-