Нафта дешевшає на тлі даних про зростання запасів у Кушингу

Нафта дешевшає на тлі даних про зростання запасів у Кушингу

Укрінформ
Ціни на нафту еталонних марок у четвер трохи знижуються після падіння напередодні, інвестори реагують на дані про зростання запасів на ключовому терміналі в Кушингу.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість листопадових ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures зменшилася на $0,04 (0,05%) - до $77,23 за барель. У середу контракти подешевшали на $0,90  (1,15%) - до $77,27 за барель.

Ціна ф'ючерсу на WTI на жовтень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася на $0,13 (0,19%) - до $68,59 за барель. Напередодні контракти знизилися в ціні на $1,15 (1,65%) - до $68,72 за барель.

Як повідомляється в звіті Американського інституту нафти (API), запаси нафти в Кушингу, де зберігається нафта, що торгується на NYMEX, зросли минулого тижня на 631 тис. барелів.

Тим часом учасники ринку стежать за ситуацією на ринках, що розвиваються, де спостерігається падіння валютних курсів до долара на тлі різних проблем. Так, раніше стало відомо, що економіка ПАР вступила в період рецесії у другому кварталі вперше з 2009 року.

Читайте також: Нафта дешевшає через ослаблення загрози шторму "Гордон"

Станом на 09:15 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 77,17 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 77,10 долара за барель, що на 17 центів нижче рівня закриття торгів ($77,27).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-