Ощадбанк за перший рік програми «Будуй своє» надав мікрокредитів на 75 мільйонів

Ощадбанк за перший рік програми «Будуй своє» надав мікрокредитів на 75 мільйонів

Укрінформ
За рік дії програми Ощадбанку підтримки малого бізнесу «Будуй своє» 57 тисяч користувачів порталу buduysvoe.com пройшли тестування на підприємницькі навички. 

Про це повідомляється на сайті банку.

«За рік бобра, який є символом програми, адже уособлює основні риси підприємця - наполегливість і працьовитість, маємо такі результати: 57 тисяч користувачів порталу buduysvoe.com пройшли тестування на підприємницькі навички, 14 тисяч підприємців скористались навчальними курсами, яких на порталі вже 10, 53 експерти в різних сферах є менторами програми і безкоштовно допомагають бізнесменам-новачкам порадами та консультаціями, 23,3 тисячі підприємців стали новими клієнтами Ощадбанку, 75 млн грн мікрокредитів надано підприємцям на розвиток власної справи - від виробництва спецодягу та весільних суконь до відкриття вегетаріанських кафе", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що 1 420,8 млн грн становить загальний приріст кредитного портфеля мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку, укладено 38 угод щодо компенсації в рамках регіональних програм підтримки ММСБ у 18 областях на суму 44 млн грн, понад 40% державних коштів, передбачених для компенсації вартості с/г техніки та обладнання вітчизняного виробництва за програмами МінАПК , призначено саме клієнтам Ощадбанку

Банк є лідером в рамках держпрограми здешевлення кредитів, за якою фермерські господарства можуть отримати фінансування під 1% річних (за рахунок компенсації сплачених процентів від МінАПК), наголошують у прес-службі.

Читайте також: Мінфін розробив формат регулярних звітів про діяльність держбанків

Як відомо, у вересні 2017 року Ощадбанк запустив національну програму підтримки підприємництва «Будуй своє». Вона складається з чотирьох блоків для підтримки підприємців на різних етапах розвитку бізнесу: від навчання, менторських порад та комплексного банківського обслуговування до фінансування. Стратегічно важливою частиною програми є інформаційний освітній портал buduysvoe.com.

«Ми святкуємо першу річницю, надихаємось результатами і йдемо далі. ... В жовтні ми запускаємо бізнес-школу «Будуй своє». Для участі в пілотному проекті вже відібрано 12 учасників з-поміж підприємців, що подали відеозаявки», - зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-