Фонд держмайна завершив підписання договорів з інвестрадниками першого пулу

Фонд держмайна завершив підписання договорів з інвестрадниками першого пулу

Укрінформ
Фонд державного майна завершив процедуру підписання договорів з інвестиційними радниками першого пулу підприємств великої приватизації.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав в. о. голови ФДМУ Віталій Трубаров.

"Всі договори з інвестиційними радниками першого пулу підприємств великої приватизації - підписано", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 3 вересня підписано договір з компанією KPMG Україна у складі консорціуму Baker McKenzie, Henniger Winkelmann Consulting для підготовки ДП «Завод «Електроважмаш».

Підписано договір з "Конкорд Консалтинг" у складі консорціуму KPMG, "Бюро Маркуса", Redcliffe Partners, які готуватимуть до приватизації ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», Президент Готель та Індар.

Також підписали договір з «BDO корпоративні фінанси» в складі консорціуму Baker McKenzie, Baker Tilly Ukraine та ASSET EXPERTISE, які готуватимуть ПАТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія».

Минулого тижня було підписано договір з компанією Pericles Global Advisory, яка перемогла на конкурсі в складі консорціуму з White&Case LLP, Kinstellar, KPMG Ukraine та SARS Сapital, для підготовки до приватизації ОПЗ.

"Тож чекаємо на нові конкурсні пропозиції від інвестиційних радників для підготовки другої черги підприємств із списку великої приватизації", - пише Трубаров.

Читайте також: АМКУ перевірить Фонд держмайна щодо захисту економічної конкуренції

Як повідомлялося, 7 вересня відбудеться перший етап відбору інвестиційних радників для ВАТ "Оріана", ПАТ "Азовмаш", ПАТ "Сумихімпром", "Національна акціонерна компанія "Украгролізинг", АТ "Херсонська ТЕЦ", АТ "Дніпровська ТЕЦ", ПАТ "Криворізька теплоцентраль", Державне підприємство "Сєвєродонецька теплоелектроцентраль".

Як повідомляв Укрінформ, ФДМУ розраховує у цьому році отримати від приватизації понад 22 млрд грн. До переліку великої приватизації на 2018 рік включено 26 об'єктів, зокрема, Центренерго, Одеський припортовий завод, Сумихімпром (приватизація яких завершиться за правилами попереднього закону про приватизацію), Об'єднана гірничо-хімічна  компанія, завод "Електроважмаш", Аграрний фонд та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-