Відома компанія стала інвестрадником з приватизації трьох держпідприємств

Відома компанія стала інвестрадником з приватизації трьох держпідприємств

Укрінформ
Фонд державного майна України підписав договори з ТОВ «Конкорд Консалтинг», яке за результатами конкурсу стало інвестиційним радником з приватизації ПАТ "Індар", ПАТ "Президент-Готель" і ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська".

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі Concorde Capital.

 "ТОВ "Конкорд Консалтинг" (входить до складу групи Concorde Capital) і Фонд державного майна України підписали договори в рамках підготовки до приватизації і продажу пакету акцій трьох держпідприємств: ПАТ «Індар», ПАТ «Президент-Готель» і ДП «Вугільна компанія Краснолиманська». Компанія була обрана інвестиційним радником з приватизації цих держпідприємств в серпні 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Concordе Capital - одна з провідних українських інвестиційних компаній, що надає повний спектр брокерських і інвестиційно-банківських послуг. Використовуючи різні фінансові інструменти, компанія залучила більше ніж 3 млрд дол. США для українських підприємств у сфері металургії, автомобілебудування, нерухомості, а також хімічному, нафтогазовому, сільськогосподарському і фармацевтичному секторах.

Читайте також: АМКУ перевірить Фонд держмайна щодо захисту економічної конкуренції

ПАТ «Індар» (м. Київ) - єдине в країні підприємство з повним циклом виробництва інсуліну, від субстанцій до готових лікарських форм. На приватизацію виставлено пакет в 70,70% акцій.

ПАТ «Президент-Готель  (м. Київ) » - готельний комплекс на 374 номери з двома ресторанами, конгрес-холом і конференц-центром, розташований в центральній частині Києва на площі в 2,5 гектара. На приватизацю виставлено 100% акцій.

ДП «Вугільна компанія "Краснолимаська"» (м. Родинське, Донецька область) спеціалізується на видобутку вугілля марки «Ж» - важливої сировини для виробництва коксу. Торік компанія видобула 378 тис. тонн вугілля, що склало 58% від загального видобутку вугілля марки «Ж» в Україні.

Як повідомляв Укрінформ 30 серпня, Фонд державного майна підписав договір з інвестиційним радником з продажу Одеського припортового заводу - компанією Pericles Global Advisory.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-