У Польщі стартує щорічний Економічний форум за участю України

У Польщі стартує щорічний Економічний форум за участю України

Укрінформ
У Криниці-Здруй на півдні Польщі у вівторок розпочинається XXVIII Економічний форум.

Участь у триденному форумі бере численна українська делегація на чолі з першим віце-прем'єр-міністром Степаном Кубівим, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Цьогорічний форум у Криниці проходить під гаслом “Європа cпільних цінностей чи Європа спільних інтересів?”. У ньому беруть участь понад 4 тис. гостей - президентів, глав урядів, міністрів, парламентаріїв, експертів, бізнесменів, діячів культури та представників ЗМІ з понад 60-ти країн Європи, Азії та США.

Форум, під час якого відбудеться понад 180 дискусійних панелей, розпочнеться з дискусії на тему “Між економікою і політикою. Європа у пошуку рецептів соціально-економічного розвитку”, в якій візьмуть участь, зокрема, віце-прем’єр-міністри України, Польщі та Болгарії Степан Кубів, Беата Шидло та Валерій Сімеонов.

Читайте також: Бренд Ukraine NOW відкритий для всіх - Мінінформ

У рамках форуму також відбудеться презентація фотовиставки “Україна. Подолання”, яка ілюструє подолання Україною найжорсткіших викликів сьогодення – окупації частини її території, збройної та інформаційної агресії проти неї, а також відродження господарського потенціалу країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-