Уряд удосконалив процедуру відбору проектів регіонального розвитку

Уряд удосконалив процедуру відбору проектів регіонального розвитку

Укрінформ
Уряд вдосконалив процедуру відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів, отриманих від Європейського Союзу. 

Відповідна постанова Кабінету міністрів від 29 серпня 2018 р. № 701 оприлюднена на Урядовому порталі.

"Відповідні зміни внесено до Порядку проведення конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 16.11.2016 № 827", - прокоментували зміни в Секретаріаті Кабміну.

Так, до переліку замовників проектів регіонального розвитку включено державні, комунальні підприємства, що належать до сфери управління центрального або місцевого органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування чи засновані ним, враховуючи велику кількість комунальних підприємств, утворених органами місцевого самоврядування, які мають досвід та спроможні розробляти і впроваджувати проекти регіонального розвитку.

Читайте також: Мінфін розробив формат регулярних звітів про діяльність держбанків

"Ці зміни дають змогу долучитися більш широкому колу замовників до розроблення та подання проектів регіонального розвитку", - зазначили в Кабміні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-