Укргазвидобування цьогоріч сплатило до місцевих бюджетів 678 мільйонів ренти

Укргазвидобування цьогоріч сплатило до місцевих бюджетів 678 мільйонів ренти

Укрінформ
ПАТ "Укргазвидобування" у період із січня по липень 2018 року спрямувало до місцевих бюджетів 678 мільйонів гривень рентних платежів.

Про це інформує прес-служба компанії.

"Укргазвидобування за січень-липень 2018 року спрямувало до місцевих бюджетів, на території яких компанія здійснює видобуток вуглеводнів, 678 млн грн рентних платежів. 5% від рентних платежів за липень 2018 року, а це більше 101,5 млн грн, надійшло до бюджетів різних рівнів 11 областей", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що більша частина сплачених коштів надійшла у бюджети двох газовидобувних областей - Харківської і Полтавської.

Зокрема, місцеві бюджети різних рівнів у Харківській області отримали 52 млн грн, у Полтавській області - 41,4 млн грн, у Львівській - 3,3 млн грн та у Дніпропетровській - 3 млн грн.

Решту 1,8 млн грн рентних платежів за липень 2018 року було направлено до Івано-Франківської, Луганської, Сумської, Волинської, Чернівецької, Закарпатської та Донецької областей.

Читайте також: Прострочений борг підприємств перед Нафтогазом зменшився на 0,6%

У компанії нагадують, що Укргазвидобування отримало 61 відмову щодо погодження надання спецдозволів від Полтавської облради у 2016-2018 роках. За розрахунками  УГВ, у разі отримання погодження цих спецдозволів від Полтавської облради, розмір рентних платежів до місцевих бюджетів Полтавщини було б збільшено більш як на 1 млрд грн до 2020 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-