Прострочений борг підприємств перед Нафтогазом зменшився на 0,6%

Прострочений борг підприємств перед Нафтогазом зменшився на 0,6%

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем зменшилась на 0,6% і станом на 21 серпня 2018 року становить близько 29,2 млрд гривень.

Про це повідомляється у прес-релізі НАК «Нафтогаз України», що є у розпорядженні Укрінформу.

«Станом на 21 серпня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 29,2 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 166 млн грн (0,6%)», - йдеться в повідомленні.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить близько 21,3 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 248 млн грн (1,2%).

Заборгованість ПАТ Київенерго за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 15 млн грн (0,4%). Сумарна заборгованість Київенерго становить близько 3,7 млрд грн.

Читайте також: Держгеонадра перерахувала до бюджету 80% від річного плану

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, складає близько 25,8 млрд грн, з них за 2018 р. - 9,6 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 115 млн грн (0,4%). Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), порівняно з минулим тижнем зменшилась на 51 млн грн (1,5%) та становить близько 3,445 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів порівняно з минулим тижнем не змінилась та становить 2,803 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-