В АМКУ дослідять конкуренцію на ринку послуг із приєднання до теплових мереж

В АМКУ дослідять конкуренцію на ринку послуг із приєднання до теплових мереж

Укрінформ
В Антимонопольному комітету України розпочато дослідження стану конкуренції на ринках послуг із приєднання до теплових мереж та послуг з організації встановлення індивідуального опалення в будинках.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

"В Антимонопольному комітету України розпочато дослідження ринків послуг із приєднання до теплових мереж суб'єктів господарювання та послуг з організації встановлення індивідуального опалення в будинках. Підставою для проведення дослідження є виявлені факти перешкод доступу на ринки постачання теплової енергії нових суб'єктів господарювання та визначення єдиного виконавця послуг з організації встановлення індивідуального опалення в будинках".

Читайте також: АМКУ вивчить думку споживачів про стан конкуренції на ринку електронної комерції

У рамках цього дослідження Комітетом буде здійснено аналіз стану конкуренції на цих ринках та діяльності суб'єктів господарювання, які діють на зазначених ринках, та органів місцевої влади, на предмет дотримання ними законодавства про захист економічної конкуренції.

За наявності у суб'єктів господарювання інформації, яка може бути корисною для проведення зазначеного дослідження,  АМКУ пропонує направити її до 30 вересня 2018 року на електронну чи поштову адресу Комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-